‍ ‍ معاون سیاسی فرماندار آبیک ؛

دهیاران بر هرگونه ساخت و ساز در روستاها کنترل و نظارت داشته باشند

  • 18 Sep 2022
  • News Code: 316580
  • تعداد بازدید : 39

ابوالفضل سلطانشاهی در جلسات کارگروه رسیدگی به تخلفات ساخت و ساز غیرمجاز، ستاد قلع و قمع و شورای حفاظت از منابع آب، خطاب به دهیاران تصریح کرد: دهیاران بر هرگونه ساخت و ساز در روستاها کنترل و نظارت داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آبیک،

ظهر امروز با ریاست ابوالفضل سلطانشاهی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و با حضور نمایندگان دادستان و فرماندهی انتظامی، بخشداران، شهرداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی ذیربط، جلسات مشترک کارگروه رسیدگی به تخلفات ساخت و ساز غیرمجاز، ستاد قلع و قمع و شورای حفاظت از منابع آب در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرماندار در این جلسه خطاب به مدیران دستگاه‌های خدمات رسان،تصریح کرد: درصورت مشاهده  ساخت و ساز در محدوده تأسیسات در اسرع وقت اطلاع رسانی نمایند.

وی افزود: دهیاران بر هرگونه ساخت و ساز در روستاها کنترل و نظارت داشته باشند.

گفتنی است جلسات مذکور با دستور جلسه پیگیری ادامه روند قطع برق و پلمپ چاههای فاقد کنتور هوشمند، پیگیری ادامه روند آزاد سازی حریم رودخانه ها، ارایه گزارش اداره جهاد کشاورزی درخصوص قلع و قمع سازه های غیر مجاز و ارائه گزارش تطبیقی بخشداران و شهرداران از ساخت و سازهای غیر مجاز در محدوده شهری  و روستایی برگزار گردید.
 


Share