‍ ‍ معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرماندار آبیک :

‍ ‍ دستورالعمل عفاف و حجاب در ادارات این شهرستان تبیین و اجرا خواهد شد

  • 26 Jun 2022
  • شناسه مطلب: 317597
  • تعداد بازدید : 32

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان آبیک در جلسه شورای اداری این شهرستان که با ریاست حامد فتوحی فرماندار و با حضور آقا علیخانی بازرس قضایی و بازرس کل استان، در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد از تبیین و اجرای دستورالعمل ۴۲۷ و ۸۲۰ حجاب و عفاف توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادارات شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آبیک ،

ابوالفضل سلطانشاهی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان آبیک در جلسه شورای اداری این شهرستان که با ریاست حامد فتوحی فرماندار و با حضور آقا علیخانی بازرس قضایی و بازرس کل استان،اعضای شورای تأمین، بخشداران، شهرداران،مدیران دستگاههای اجرایی و اصحاب رسانه  در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد  از تبیین و اجرای  دستورالعمل ۴۲۷ و ۸۲۰ حجاب و عفاف توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی  در ادارات شهرستان خبر داد.

 

ابوالفضل سلطانشاهی  اذعان کرد:

 

 به صورت مکتوب وظایف دستگاه‌های اجرایی برای اجرای این دستورالعمل ابلاغ می‌شود و در ارزیابی مدیران مورد توجه قرار می‌گیرد. 

 

وی با تاکید بر  مصرف بهینه انرژی از سوی ادارات شهرستان آبیک و جدیت و اهمیت مسئولان به این مهم افزود: بیشتر ادارات شهرستان آبیک و شهرک‌های صنعتی مصرف انرژی رعایت شده و به اداراتی هم که رعایت نکرده‌اند تذکر لازم داده شده است.

 


اشتراک گذاری